Novosti

22 posts

Sajam FarmShow 2023

Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu FarmShow u Osijeku. Na našem štandu moći ćete vidjeti strojeve iz našeg prodajnog programa: MONOSEM, RAUCH, AGROMEHANIKA, QUIVOGNE, ROLMAKO, INO, APV, AGRO TOM.

NOVO- Strojevi Jagoda TPS

NOVO u našoj ponudi – strojevi Jagoda JPS! Od sada u našoj ponudi možete pronaći cjelokupan asortiman poljskog proizvođača strojeva za poljoprivredu i voćarstvo JAGODA JPS. JAGODA JPS je renomirani poljski proizvođač specijalnih strojeva za primjenu u voćarstvu kod branja i održavanja  bobičastog voća, višanja, trešanja… Iz bogate ponude strojeva […]

Rauch proslava 100 godina postojanja

Ponosni smo što imamo partnere kao što je Rauch Landmaschinenfabrik GmbH, koji je proslavio 100 godina svog postojanja. Zahvaljujemo im se na pozivu da i mi budemo dio ove velike proslave, te im želimo još puno ovakvih obljetnica!

NOVO! Sijačica Monosem ValoTerra

NOVA Monosem sijačica- ValoTerra!!! S ponosom vam predstavljamo potpuno novu MONOSEM sijačicu – ValoTerra! Novi elektro pogon, unaprijeđena sjetvena jedinica, novi sustav doziranja mikrogranula – to je samo mali dio noviteta! Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.valoterra.monosem.com Budućnost je stigla – Monosem ValoTerra!