Novosti

12 posts

NOVO! Rauch Aero 32.1 pneumatski rasipač

Tijekom naše posjete tvornici RAUCH gdje smo prisustvovali godišnjem skupu uvoznika iz cijele Europe, prisustvovali smo prezentaciji rada novih strojeva. Jedna od najvećih novosti je novi model rasipača sa pneumatskom distribucijom gnojiva, model AERO 32.1. Najveća moguća preciznost, lakoća upravljanja i savršena distribucija gnojiva su samo od nekih prednosti ovog […]

NOVO! Prskalica Agromehanika 4200 lit sa 28-m granama

Posjetili smo našeg partnera, tvornicu Agromehanika Kranj i osobno se uvjerili u kvalitetu nove prskalice zapremine 4200 litara. Ova prskalica je opremljena novim 28-metarskim super laganim aluminijskim profi granama, ISOBUS upravljanjem i sa dvije pumpe 250+150 lit/min. Od sljedećeg proljeća stižu i na naša polja!

Sajam u Gudovcu

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su nas posjetili na sajmu u Gudovcu od 3. do 5. rujna. Nakon duge pauze uzrokovane pandemijom Corona virusa, Bjelovarski sajam je ponovo otvorio svoja vrata. Iskreno se nadamo da ćemo se vidjeti i sljedeće godine!

APV – akcija

Požurite po svoj APV – akcija traje do isteka zaliha! Sve u jednom – dozator mikrogranula za sijačice ili sijačica za sve vrste međukultura (zelenu gnojidbu). Moguća ugradnja na sijačicu, gruber, tanjuraču, kultivator…

NOVO! Agro Tom sijačice

Novo u našoj ponudi! Strojevi renomiranog poljskog proizvođača Agro Tom! Iskoristite promotivni popust za narudžbu sijačice Agro Tom, radnog zahvata 3 m! Puna oprema (hidr.markeri, kompjuter za stalne tragove, nagazni kotači, svjetla, dupli diskovi) za samo 64.000 kn + PDV!

NOVO – Strojevi za voćarstvo JAGODA JPS

Novo u našoj ponudi! Od sada u našem prodajnom programu možete pronaći strojeve za voćarstvo renomiranog poljskog proizvođača Jagoda JPS. Sve na jednom mjestu, tresači stabala, strojevi za branje, okopavanje, košenje, sadnju… Kontaktirajte nas za više informacija!